Filteri su ključni deo proizvodnje specijalnih hemikalija, visokokvalitetnih mastila za ink jet-ove i mnogih drugih tečnosti koje se koriste u različitim industrijskim  procesima. Tehnocon filter ima iskustvo u filtraciji industrijske vode, bilo za pranje ili kao osnovu za proizvod visoke čistoće. Radićemo sa vama da efikasno poboljšamo procese filtracije koji su od ključnog značaja za uspeh vaše kompanije.

Sa različitim filterskim konfiguracijama , Tehnocon filter može obezbediti filtere za bilo koji protok fluida koji se zahteva u vašem procesu.

Prečišćavanje vode

Tehnocon filter ima decenije iskustva sa filtracijom vode i prečišćavanjem vode. Od uklanjanja hlora iz vode za piće kako bi se pomoglo transformaciji rečne vode u ultra-čistu vodu, Tehnocon filter vam nudi filtere kako bi vaš sistem  glatko i pouzdano isporučio pravi kvalitet vode za sve svoje procese.

Hemijska industrija

Filtriranje je kritično u brojnim aplikacijama za hemijsku industriju. Sve tečnosti i gasovi koji se koriste tokom proizvodnje moraju biti bez zagađivača koji mogu ometati proizvodni proces. Filtracija će očuvati kvalitet procesa i poboljšati efikasnost procesa.

Ink Jet mastilo

Obezbeđivanje kvaliteta štampanja je od ključnog značaja za uspeh bilo kog proizvođača ink-jet štampača, a filtriranje je ključno za kvalitet mastila. Sistemi za filtriranje će pomoći i kvalitetu štampanja i profitabilnosti proizvođača.

null
Hemijska obrada
više
null
Tretman industrijske vode
više
null
Filtracija mastila i boja
više
null
Filtracija vazduha, gasova i vodene pare
više