Farmaceutska industrija koristi filtere na različite načine. Proizvode u farmaceutskoj industriji možemo podeliti na farmaceutski proizvodi (lekovi proizvedeni hemijskim procesima), biofarmaceutski (lekovi proizvedeni kulturom ćelija ili genetski modifikovanim biljkama ili životinjama).

 

Pharmaceuticals

Proizvodnja malih molekularnih proizvoda, poznatih i kao aktivni farmaceutski sastojci (API), i dalje je aktivna industrija. Imamo decenije iskustva u razvijanju sistema filtracije za solventne procese i tečne hemijske procese. Mi ćemo sarađivati s vama da kreiramo najisplativiji sistem za filtriranje dok ispunjavamo ili prevazilazimo regulatorne zahteve

Biopharmaceuticals

Tehnocon filter ima potrebno znanje koje se tiče filtera za obradu ćelijske kulture i proizvoda zasnovanih na biljkama i životinjama. Podržavamo i procese uzvodno i nizvodno sa širokim opsegom opcija membrannske filtracije i medijuma u više vrsta uređaja sa različitim karakteristikama zadržavanja i vezivanja. Mi vam možemo pomoći u svakoj fazi vašeg procesa.

null
Filtracija vode
više
null
Filtracija biofarmaceutskih proizvoda
više
null
Filtracija farmaceutskih proizvoda
više
null
Filtracija vazduha, gasova i vodene pare
više