Dokazani proizvodni program Parker Domnick Hunter i iskustvo u industriji mastila, boja i specijalnih premaza omogućavaju nam da u svakom koraku proizvodnog procesa zadovoljimo specifikacije kvaliteta koje zahteva kupac.

Najkritičniji proces u svakoj proizvodnji mastila je zaštita kvaliteta finalnog proizvoda. Filtriranje je ključ za osiguranje da je mastilo oslobođeno velikih čestica, gela i aglomerata, da mastilo slobodno protiče tokom štampanja i pravi željenu sliku na štampanom materijalu. Dubinski filteri se koriste za uklanjanje velikih čestica. Membranski filteri se mogu koristiti za uklanjanje submikronskih čestica ili čak bakterija za aplikacije visokog kvaliteta za štampanje. Odabrani filteri moraju biti kompatibilni sa formulacijom mastila i ukloniti ciljane zagađivače, ali ne smeju negativno uticati na druge karakteristike mastila. Tehnocon filter vam može pomoći da pronađete rešenje za filtriranje koje pruža kvalitet koji vam je potreban.

Za odabir odgovarajucih filtera mozete pogledati katalog, ili nas možete kontaktirati kako bi smo pronasli najbolje rešenje za vaš proizvodni proces.

Brošura (PDF)