Kao jedan od lidera u domaćem tržištu u oblasti koncepcije projektovanja, konsaltinga, inženjeringa, projektovanja i proizvodnje filterskih sistema posebno dizajniranih za industriju hrane i pića, Tehnocon filter je u mogućnosti da ponudi rešenja za sve vaše potrebe koje se tiču filtracije. Razumevanje i poznavanje procesa i aplikacija u prehrambenoj industriji je naša snaga. Iskustvo u industriji omogućava nam da vam pružimo optimalna filtraciona rešenja za vaš specifičan proces. Imamo iskustva u svim ključnim proizvodnim oblastima:

  •     Pivo
  •     Proizvodnja vina
  •     Bezalkoholna pića, voda i hrana
  •     Komponente za podršku proizvodima

Procesi u prehrambenoj industriji i proizvodnji pića su kompleksni procesi sa mnogo kritičnih aplikacija koje se tiču filtracije. Razumemo kako će svaki korak filtracije stupiti u kontakt sa vašim proizvodom i eventualno uticati na karakter vina, piva, sokova, bezalkoholnih pića, flaširane vode ili drugih tečnosti. Bez obzira da li se prečišćavaju proizvodi, uklanjaju mikroorganizmi  ili štite proizvodi koji se čuvaju u rezervoarima, filteri vam pomažu u proizvodnji sigurnih proizvoda sa dobrim ukusom.

Mi ćemo vam pomoći da kreirate efikasne procese filtriranja za vaše operacije koje uklanjaju zagađivače, ali što je još važnije, ostaviti vam ukus i karakteristike koje želite u svojim proizvodima. Sarađujte sa nama da pronađemo filterske opcije koji su  ekonomični, efikasni i u skladu sa propisima, štite kvalitet proizvoda, štite potrošače i štite vaš brend.

Dizajniramo i izradjujemo širok spektar sistema za filtriranje tečnosti, obezbeđujući jedan od najšireg izbora filter kućišta, dubinskih filtera i plisiranih kertridža. Proizvedeni u uslovima čiste sobe koristeći materijale koji zadovoljavaju zahteve za kontakt sa hranom, svi proizvodi se isporučuju sa detaljnim kataloškim listovima i dokumentacijom tehničke podrške. Mnogi naši filteri mogu se regenerisati pomoću tople vode ili pomoću različitih hemijskih tretmana kako bi se osigurali minimalni troškovi proizvodnje.

null
Filtracija flaširane vode
više
null
Filtracija bezalkoholnih napitaka
više
null
Filtracija piva
više
null
Filtracija vazduha, gasova i vodene pare
više
null
Filtracija vina
više